Anasayfa İlan Bırak İletişim

Evli çiftlerin Buluşma Noktası

   Seks Partneri >> Seks partneri arıyorum adıyamandan

Adıyamandan betülüm ben arkadaşlar 25 yaşındayım ve muhasebe bölümü okuyorum. Hayatım cok sıkıcı ve aşırı bir istekle seks yapma duygusu uyandı içimde son 2 yıldır dayanamaz bir hale geldim artık kendimi tutamıyorum. Çevremden birisini bulamadım kendime ve buraya başvurmaya karar verdim. Kendime adıyamandan daima görüşebileceğim bir bey arıyorum. Kesinlikle adıyamanda olmalıdır ve yaşı yaşıma uygun birisi arıyorum. Hayatımı neşelendircek bir bey arıyorum lütfen sizde beni arıyorsanız bana ulaşınız kesinlikle sağlık sorunları olmamalı ve bana sorun yaşatmıyacağına inandıra bilecek biri olmalıdır.

Bu yazı 3836 defa okunmuştur.
  Yazdır | Arkadaşıma Gönder | Yorum Yapın

Etiketler:

Henüz etiket eklenmemiştir.

 
   Yorumlar (11 Yorum Bulunmaktadır)

slm Diyor Ki:
slm ben tolga eklersen tanışabiliriz..
16 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 20:51'de Gönderilmiştir.


yaman Diyor Ki:
sizi tanımak isterim bende adıyaman merkezden biriyim
25 Eylül 2010 Tarihinde, Saat 23:08'de Gönderilmiştir.


gökhan Diyor Ki:
ben ankaradan gökhan. misafir olarak kabul edeceksen güzel şeyler paylaşabiliriz. ilgilenirsen ail den ulaşabilirsin.
11 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 19:02'de Gönderilmiştir.


ERSİN Diyor Ki:
MERHABA ADIYAMANA YAKINIM..1 SAAT.DOKTOR ERSİN.BEN ..MADDİ SORUNUM YOK..SEKS DUYGUSU FAZLA OLAN BİRİYİM.İSTE 24 SAAT SEKS YAPARIM.CVP YAZARSAN GÖRÜRŞÜZ.
13 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 16:57'de Gönderilmiştir.


ERSİN Diyor Ki:
MERHABA ADIYAMANA YAKINIM..1 SAAT.DOKTOR ERSİN.BEN ..MADDİ SORUNUM YOK..SEKS DUYGUSU FAZLA OLAN BİRİYİM.İSTE 24 SAAT SEKS YAPARIM.CVP YAZARSAN GÖRÜRŞÜZ..
13 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 16:57'de Gönderilmiştir.


ERSİN Diyor Ki:
MERHABA ADIYAMANA YAKINIM..1 SAAT.DOKTOR ERSİN.BEN ..MADDİ SORUNUM YOK..SEKS DUYGUSU FAZLA OLAN BİRİYİM.İSTE 24 SAAT SEKS YAPARIM.CVP YAZARSAN GÖRÜRŞÜZ.
13 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 16:57'de Gönderilmiştir.


mustafa Diyor Ki:
sonsuz seksi tatmak istersen ara
18 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 14:10'de Gönderilmiştir.


slm ben umut Diyor Ki:
betülcüm ben sınırları olmayan terazi burcu 32 yaş 1,80 boy 78 kilo kumralım iş adammıyım yalnız yaşıyorum pişman olmazsı
08 Haziran 2011 Tarihinde, Saat 14:29'de Gönderilmiştir.


Abdurahman Diyor Ki:
Betül.hanım.tanışabilrmiyz.maddı.sıkıntm.yok.yaş.25.tlf.brak.ararım
29 Aralık 2011 Tarihinde, Saat 17:14'de Gönderilmiştir.


Kibar Diyor Ki:
Slm canim aradigin bende
01 Mart 2013 Tarihinde, Saat 20:32'de Gönderilmiştir.


erkan Diyor Ki:
opertör
02 Mart 2013 Tarihinde, Saat 19:51'de Gönderilmiştir.


   Yorum Yapın

İsim :
E-Mail :
Yorumunuz :
Kategoriler
partner arayan dul bayanlar
partner ara
partner arama
partner arama siteleri
partner arayan bayanlar
partner arayan dul kadınlar
partner arayan kadınlar
Partner Arayanlar
partner arayanlar
partner arkadaş
partner arıyorum
Partner İlanları
Seks Partneri
Rastgele Yazılar
  Partner
  Ankara Dan Hakan Ben Kamuda Yoneticiyim Yasim 30
  Ankaralı Dul Bayanlar
  Samsundan Hakan
  Zevk Dolu Saatler Cİcİ Ceren İle YaŞanir
  Samsundan Partner Arayan Bayanlar
  Ciddi Aklı Başında Bayan Arkadaş Arıyorum
  Sex Kacınılmazdır
  Slm Bayan Partner Arıyorum
  Partner Bul
Anket
null
Super
Guzel
Eh iste
Berbat
Test
Diğer Yazılar
  Seksİn En AteŞlİ Halİnİ Benİmle YaŞamak İstermİsİn
  Izmirden Bayan Sexs Partneri
  Samsun Merkezden Barış
  Toplu Seks Partisi Için 5 Bey Aranıyor
  Bayanlar Ekleyin
  Istanbul'da Yanlızlıktan Sıkılan Bayanlar Artık Yanlız Değilsiniz
  İstanbulda Sevgİlİ Tadinda Bayan Escort Sİbel
  Bayanlar Ekleyin
  Merhaba Bursanın Elit Bayanları
  İstanbul ŞİŞlİ - Fulya Escort Bayan
  Sex Partnerİ
  Saklı Duygularımızı Birlikte Paylaşabiliriz
  Merhaba Ben Murat
  Otele Gelen Bayan Escort Cİcİ Kiz
  Bodrum Cevresı Bayanlar
  Samsundan Partner Arayan Bayanlar
  Slm Bayan Partner Arıyorum
  Ankaradan Selamlar
  Seks Arkadası
  İstanbul Bayan Escort Sİbel
Son Yazılar
  Slm Güzeller Sex Isteyenler Doyumsuz Bayan
  Bodrumda Bayan Partner Araniyor
  Cılgın Kızı Götünden Analdan Yapmak Isteyen Ulassın Telefondada Bosaltabilirim
  Istanbul Ve Yakın Illerden Seks Partner Aramaktayım
  Izmirden Bayan Sexs Partneri
  Slm Bayanlar
  Özel Dost Bayan ArkadaŞ Ariyorum
  Mert Yaş 27
  Sıcak Temas önemlidir
  Merhaba Bayan Arkadaş Arıyorum
Etiketler
partner ara partner bul